Workshop Meet & Feed

Meet & feed is ontstaan uit het idee om mensen bij elkaar te brengen die op dezelfde golflengte zitten. In mijn omgeving hoor ik vaak dat mensen wel vaker plantaardig (veganistisch) zouden willen eten, maar weinig gelijkgestemden om zich heen hebben. Het kan zo lekker zijn om je even helemaal te omringen met mensen die ook open staan voor veganistische voeding.

Wat is er nou leuker dan mensen ontmoeten met dezelfde passie? Niks als je het mij vraagt! Gezellig samen zijn, ideeën uitwisselen en nieuwe inzichten krijgen. Onder het genot van eten natuurlijk. Eten dat goed is voor jou, het milieu én de dieren.

Deze workshops zijn voor iedereen die geïnteresseerd is in plantaardig eten en er meer over wil leren.
Of je nu wel of niet plantaardig eet.

Ontbijtworkshop

Heb jij er ook genoeg van om elke ochtend hetzelfde te eten? Telkens weer die saaie yoghurt of boterham met pindakaas? Helemaal niet nodig! Het leuke aan ontbijten is dat je eindeloos kan variëren. Het is absoluut mijn favoriete maaltijd van de dag.

Na deze ontbijtworkshop weet jij hoe je gezond, snel en súper lekker kunt ontbijten.

Zondag 20 oktober
09.00 - 11.30 uur
Vol

Huiskamercafé Lui, Groningen

€ 29,00

Vegan Proeverij

Tijdens deze veganistische proeverij zullen al je smaakpapillen geprikkeld worden.

Je zult ervaren dat bakken zonder boter kaas en ei minstens net zo makkelijk kan zijn. Samen duiken we de keuken in en vertel ik je meer over de tips en trics van vegan taarten.

Fluffy worteltaart, machtige mokkataart en vegan cheesecake: je gaat ze allemaal proeven.

Zondag 13 oktober
09.00 - 11.30

Vol

Huiskamercafé Lui, Groningen

€ 28,00

Dinerworkshop

Onder het genot van een bijpassende vegan wijn en goede borrelhapjes steken we samen de handen uit de mouwen. Tijd om samen een bijzondere vegan maaltijd te koken! Die we daarna natuurlijk zelf op eten.

Dit is weer eens wat anders dan uit eten gaan.

Vegan diner, borrelhapjes, wijn en een recept om mee naar huis te nemen zijn allemaal inbegrepen.

Zaterdag 9 november
19.00 - 22.00
Vol

Huiskamercafé Lui, Groningen

€ 42,00

Winter-workshop-stop

Na heel wat mooie workshops in de afgelopen maanden is het tijd voor een welverdiende vakantie. Nu alle feestdagen en diners eraan komen houd ik een tijdelijke workshop-stop. Dat betekent natuurlijk niet dat ik jullie niet blijf inspireren met veganistische recepten en ideeën voor een dierenleedvrij kerstdiner. Op Facebook en Instagram kunnen jullie mij volgen.

Begin maart gaan alle workshops weer van start! Wil je op de hoogte gehouden worden hierover? Laat dan je email adres achter.

Zij gingen je voor