Blogs vol tips, recepten, informatie en inspiratie

Inspiratiepagina

Op zoek naar tips, recepten en informatie? Hier ga je het allemaal vinden. Deze inspiratiepagina is er voor iedereen die wilt minderen (of stoppen) met het consumeren van dierlijke producten. Ik schrijf over alles wat mijzelf bezig houd en waar ik vragen over krijg van jullie.

Van hoe overleef ik een kerstavond gourmetten met familie, makkelijke ontbijtrecepten, tot de waarheid over soja.

Recept: Yoghurt Appel Muffins in minder dan 30 minuten

Vind jij muffins ook zo droog soms? Dat zijn deze zeker niet! In minder dan een half uur heb jij deze heerlijke bollen op tafel staan. Warm het allerlekkerst!


Makkelijke recepten voor vleesvrij gourmetten

De feestdagen komen en weer aan! Dikke kans dat jij ook gaat gourmetten een dezer dagen. Om de gourmettafel een beetje minder vol te zetten met dode dieren en kant-en-klaar producten heb ik een paar hele makkelijke recpeten voor je uitgetypt. Met deze simpele veganistische knoflooksaus en plantaardige kipspiesjes maak je zelfs indruk op de grootste carnivoren!


Simpele recepten voor na de kerst

Ben je ook toe aan een goed ontbijt en wat extra vitaminen na al die kerstdiners? Dan heb ik hier 3 super simpele recepten voor je. Een ontbijtje met scrambled "eggs" en groenten, een goedgevulde vegan sandwich en een complete couscoussalade. Zo kun je lekker snel klaar zijn en op de bank ploffen in je favoriete chilbroek.